Forever Young

Tuesday, 8 January 2013 . 0 word(s) .
Hye, Assalamualaikum, *jawab* hihi terima kasih, ohkayy what time rite now? 1.07 a.m 9.1 haa,okay lew tu  awai lg kan? hiihi okay oleh kerana tahun baru,aku nak jadi orang yg lebih berguna dari tahun lepas, wei weiii bukan tahun lepas aku tak berguna cuma tak salah perbaiki diri kan? the new of me :D hihi oleh kerana aku dah 18 tahun, aku kena matang la sikit la kan? blalla; diri aku kan,soo biar la, okay ketaq tunggu result , errrr lengahhh pulak taip nie kbai


Thanks for reading :)


Wednesday, 26 December 2012 . 0 word(s) .
salam dihulur, :) hahah macam boria. okay stop. tumpang lalu * tunduk* okayy act aku tak tau nak story apa.aku taip ikot dan ja, ya la kita yg tentukan tuhan yg merancang. eh macam masuk tajuk jewww. hahah okay seriouss, okayy lately, hawa dan nisa macam i don't know likee orang tengah angau tapi dengan sapa? kenapa timee ni jugak mereka berfeeling, awat exam tak angau, haha nak kena katok pala ng mak depa la kalau angau . hahhaa. okay espeyemmm dah habis so kerja la aku. buat bulan niee aku kerja tengok tv,makan onlineee, tidoqq nak qadar hat 11 bulan aku sibok tuuu. kelia dak. okayyyy :) aku tak tau la nak sambung belajaq ni qasa lain awat tetawww sebab depa tak dak ka? haaaa aku rasa gila tak rasa, makan sekali,tidoq sekali, kalau tak buat homework satu gang semua tak buatttt. mmg dah gila dah gang aku. aku linduuu waktu sekolahhh tak ley kawad dah, tak ley menembak dah,tak leyyyyy bertugas sebagai pengawas terhormat dah. hahaha tak bolih melalak dalam kelass. rinduu nak depa panggey aku mak cik clener bukan apa? aku takk suka sampah bila masuk klaihhhh gila tak semak sampah nohai ini jelas membuktikan yg kat rumah mcm ni. hahah okay dak.  okayy dalam kelaihhh aku bersama SHARINA,NISA hat dua ketoi ni la sampah masyarakat makan tauk lam meja aku habis kuat kalau aku bawak 2 beg depa main sumbat ja. paihtu buat muka cekang macam nothing happen gilaa betoiiiiiii. aku rindu saat ituuuuu rindu cikgu aku sumpahhhhhhhhhhhhh . kbaiiiiiiiiiii


Thanks for reading :)


Saturday, 22 December 2012 . 0 word(s) .
Hye! Assalamualaikum -o- tetiba ja bg salam. jawab please . hihihhi, okay oleh kerna *i meant kerana aku selalu overtimee kerja. ceh tak la kerja aku tweet ja cuti ni konon nya nak rest otak lpaih esspeyemm kononnya, macam aku study hard sangat tapi kira okay la fom three dulu aku banyak main maybe faktor kawan2 kot. dak aku tak kata form 3 dulu kawan aku jahat dak depa baik,tp  but naik fom 5 aku baqu tau apa itu sahabat bodoh dak. ihhh aku tak dak mood nak tengok blog tadak nafsu aihhh, haru -.- rasa mcm WEI MAI MUKA SAT NAK TAMPAQ BAGI mampoih la sapa dapat aku, haa dont worry dengan yg halal aku lembut ja selembut comfort. haaa apa aku melalut . kayy byeee good nite duniaaa byeee *gaya diva*


Thanks for reading :)


Monday, 10 December 2012 . 0 word(s) .
hyeee. assalamualaikum adek kakak,abang makcikk . okay dahhh, err errrr :# sat malu hahah, okay aku nak habaq lpas examm aku sangat boring habis esspeyemmm(gaja johan please) hik hokk. okayy 2 hari lg aku bakal meninggalkan kekasih akuu :( dush gedik i meant alor setar. haha tak la hanya ke keyelll bersama mereka . *bestie*. okayy aku cuakk juga bila soleha kata dy tak p :( alaaa even rumah dy ng aku hanya perlu kentut mesti dengaq *loqlaq* okay dak.sorry -.- sebab aku ng dy duk 15 minit bolih jd gila. muka baik tapi tak layak dok kelas sainssssss. tapi gegeh dy budak jenan berkenan kott.nak kata apa ? hahah. cuti aku setelah habis spm aku agak buat reja part time btw dalam rumahh. haha makan,onlineeee,tengok tv dengaq lagu,habiss boring ajak mak atau babah men badminton. kalau depa mauu selalunyaaa buat reja masing, act aku tak tau nak post apaaaa. tapi rasa awkward laa tak tulis atau tak pegang buku. kan? anehh. nie laa org kata gegeh bila time cikgu bg homework berjuta alasan. tapi aku buattttt okayyyyy. okay :( nak reyau sat.
tetiba rinduuuuuuuu kat kelassss. kelas yg penuh budak2 tak tak betoii okay aku betoyy ! haaaaaaaaaaaaaa .
rindu my budyyz --> NISA I SHARINA I ANIS I FARHANA I HAWA I AZLINA I SYATIRAH I 
THEY MY EVERYTHING <3 MY LOVE <3 MY WORLD <3
over dak. over weyy okayy. haha . btw hanya mampu berdoa untuk adek2 PMR. dan adek aku spm tahun depan buat elok2. kekalkannn best result adek :)


Thanks for reading :)


Thursday, 22 November 2012 . 0 word(s) .
HYEEE.Eh assalamualaikum semua. :) lamanyaaa tak intai intai blog aku nieeeee. adoyyy la ni aku tengah exam. SPM MAK OIII.inshaallah aku akan buat yg terbaik  demi mak ng abah :) okay act aku nakkkk meluahkan rasa dekat blog, hmmm :( seriouslyyyy aku mmg dok teringat dekat hg. gila kan akuuu. yesssss hmm . okay lets start.capital i. kita jumpa di kem gunung jeraiiii . hang satu group dengan aku kan? aku ingatt okay. sbb aku tak suka hg dulu sbb hg pulunnn sangat , haihhh. bila dekat kemm gunung jerai tu, masa tu khemah aku masuk ayaqqqq bangang kena gelakkkk :( hmmm okayy diamm. then hg tanya aku ada teh dak? aku hah -.- ada. pas kat nisaaa betapaa malunya aku. okayy then menembak pulak, hg ada aku frust. org yg ptama syak aku usha hang ialah sharina. sharina: hoyyy tengok apa? akuu : hah tak dak pa. jom p tengok org tembak. haihhhh tehn baru sedaq yg aku mmg addicted kat hg, gilaaa ka . astagfirullahalazim nasibb nisa tegoqq. Moral valueee : jangan mudah sayang org. ! ya allah aku rasa awat hg lain pada orh lainnn. evenn ramai yg aku bolih suka, knpa hg. aku dah buat mcm2 nak lpa hg. tanya kat akuuu. la dy p jawabbb lpakan kenagan aku ng dyaaaaa. mna aku ada kenangan ng dia.mana aku kenangan ng dy kak oiiii. haihhhhh. tak pahammm. aku dah dok lpa hg. tp tak bolihh ya allah . tapiiii aku solat tak penah lupa berdoa untuk hang sebab aku rsa aku haihhh tak tauuu laaaaaa. evenn aku selalau berharap jumpa hang walau sesaat. tp aku lupa hg pandai budak sains mana nak layan budak mcm akuuuu :) kannnnn now aku dah serik. btw aku akan terus doa yg aku akan upakan hg. bolihhhhhh tak? hmmmmm aku tak tau.



LASTT. DOAKAN SPM AKUUUUUUUUUU ! AMINNNNNNN 






Thanks for reading :)


Sunday, 19 August 2012 . 0 word(s) .
Assalamualaikum :) SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . MAAF ZAHIR BATIN KALAU SAYA NORFARIZUNUMIRA BT FADZIL ADA BUAT SALAH SILAP ADA NIEEE, :) cewahhh. maaf okay eh tolong doakan saya menghadapi trial spm nie. abah cakap aku raya sampai raya pertama saja, raya ke dua start baca balik. to maybe 4 jam ka? adoiiii. hmmm raya tahun nie tak berapa best sbb aku nak exam sma kot, tok wan sakit sama.. hmmm :( pg2 shawal dah dengar pak cik takbir cewahh. td bangun pukul 5 then basuh2 semua, bangun  buh kuih.. thennnnnnnn ah aku penat nak story semua sepupu pakat mai. hmmmm tapi serius nak teriak bila.anak pak chaq,mak ngah,mak lang semua laaa pakat bg semangat buat elok trial :) inshaallahh. okayyy.



IA PLEASE TOLONG PERGI DR HIDUP SAYEEE WALAU SAYEE INGAT AWAKKKKK :(



Thanks for reading :)


Friday, 10 August 2012 . 0 word(s) .
Assalamualaikum. lama tak update blog nuh. habuk sana sini. ish pemalas nya.
rabu ini aku akan berperang. hmmm. eh bukan2 perang exam. Ya allah permudahkan kami YA ALLAH,aku tak taerget tinggi. cukup hanya aku yg tau. aku cuma berharap apa yg aku bca aku tak lupa,apa yg cikgu ajaq aku ingat,latihan yg cikgu bagi aku ingat hanya itu. aku sedar aku sapa.. eh ayat pasrah. haha. BTW goode luck to
seluruh budak kelas aku 5 sains ekonomi :D


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction

) -->